Mijn Dubbelleven

Met veel trots stel ik mijn  eerste roman voor: “Mijn Dubbelleven”!
Ik startte met het schrijven van dit verhaal toen ik vijftien was. Het was eindelijk klaar op mijn 27e. Samen met mijn hoofdpersonage Elaine groei ik letterlijk als schrijver door dit verhaal. Van onzekere adolescent tot zelfzekere jonge moeder.  Een uniek gegeven dat ik nooit meer kan overdoen. Het idee voor dit verhaal kreeg ik door een droom.

Het volledige verhaal is nog niet gepubliceerd. Download onderaan gratis de eerste hoofdstukken en laat gerust weten wat je ervan denkt door een reactie achter te laten. 

Het verhaal gaat als volgt:

Elaine is net zeventien geworden, en woont samen met haar ouders in een rustig plattelandsdorpje. Ze beleeft haar eerste grote liefde wanneer ze Dirk ontmoet. Dirk betekent alles voor haar, en ze is ervan overtuigd dat dit voor altijd is. ‘s Nachts wordt Elaine echter geplaagd door mysterieuze dromen, die haar meenemen naar een negentiende-eeuws domein. Hierin speelt ze de rol van een adellijke jongedame, die wordt gedwongen in een verstandshuwelijk met een graaf die haar vader kan zijn. Ze wordt echter waanzinnig verliefd op zijn zoon Cedric.
De twee beginnen een stormachtige relatie, die uiteraard niet zonder gevolgen kan blijven…

Elaine beschouwt de dromen aanvankelijk als pure verzinsels. Maar wat zal ze doen wanneer Cedric vandaag opnieuw haar pad kruist?

 

mijndubbelleven_teaser
PDF – 221.2 KB 122 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 5 sterren
2 stemmen