Mijn Dubbelleven

Ik startte met het schrijven van dit verhaal toen ik vijftien was. Het was eindelijk klaar op mijn 27e. Samen met mijn hoofdpersonage Elaine groei ik letterlijk als schrijver door dit verhaal. Van onzekere adolescent tot zelfzekere jonge moeder.  Een uniek gegeven dat ik nooit meer kan overdoen. Het idee voor dit verhaal kreeg ik door een droom.

Dit verhaal wordt momenteel herwerkt. 
Zodra er een datum is voor de release, lees je het hier. 

Het verhaal gaat als volgt:

Elaine is net zeventien geworden, en woont samen met haar ouders in een rustig plattelandsdorpje. Ze beleeft haar eerste grote liefde wanneer ze Dirk ontmoet. Dirk betekent alles voor haar, en ze is ervan overtuigd dat dit voor altijd is. ‘s Nachts wordt Elaine echter geplaagd door mysterieuze dromen, die haar meenemen naar een negentiende-eeuws domein. Hierin speelt ze de rol van een adellijke jongedame, die wordt gedwongen in een verstandshuwelijk met een graaf die haar vader kan zijn. Ze wordt echter waanzinnig verliefd op zijn zoon Cedric.
De twee beginnen een stormachtige relatie, die uiteraard niet zonder gevolgen kan blijven…

Elaine beschouwt de dromen aanvankelijk als pure verzinsels. Maar wat zal ze doen wanneer Cedric vandaag opnieuw haar pad kruist?

 

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.