Auteurslezingen en workshops 

De interesse voor lezen, vooral in het Nederlands, gaat elk jaar achteruit. Als lokale schrijfster bied ik interactieve lezingen aan om het leesplezier te bevorderen. Door een subsidie van Literatuur Vlaanderen kan ik deze goedkoop aanbieden. 

Gesubsidieerde lezingen via Literatuur Vlaanderen

Via Literatuur Vlaanderen bied ik als lokale schrijfster lezingen aan om het leesplezier te bevorderen. Een lezing van een uur kost 175 euro, als je me boekt via Literatuur Vlaanderen betaal je slechts 75 euro

lezing Mad World (13+)

Aan de hand van voorleesfragmenten uit mijn dystopische roman 'Wereld Zonder Water' bespreken we actuele thema's zoals klimaat, mensenrechten en de opkomst van extreem gedachtengoed. De deelnemers maken kennis met het dystopische genre en krijgen ook (inter)nationale leestips mee.

Er is een uitbreiding mogelijk met een extra workshop van een lesuur (niet inbegrepen in de prijs). Aanvullend brainstormen we over andere maatschappelijke thema's, waarmee de deelnnemers in kleine groepjes aan de slag gaan om een eigen dystopisch kortverhaal te schrijven.


Foto van auteurslezing in Op Dreef Merksem
Foto van auteurslezing

Hoe aanvragen?

  1. Contacteer me via reactie@ingesleegers.be om een datum te prikken.
  2. Doe een aanvraag via Literatuur Vlaanderen. Dit is heel eenvoudig. Literatuur Vlaanderen betaalt de subsidie van 100 euro rechtstreeks aan mij, je moet dit niet prefinancieren. 

Meer info

Meer info over het opzet van de lezing en het aanvragen van een gesubsidieerde lezing vind je op de pagina van Literatuur Vlaanderen.

Of contacteer mij.