Hovese scholen genieten van geslaagde jeugdboekendag!

Op 21 maart om 8 uur was de wereld nog volop aan het ontwaken. In bibliotheek Hove heerste echter al een drukke bedrijvigheid. Een klein uurtje later stormden de vierde en vijfde leerjaren van de A. Rodenbachschool, ’t Groen Schooltje en Regina Pacis 1 & 2 binnen. Om nog maar te zwijgen van vijf losgeslagen auteurs die popelden om de Hovese kinderen onder te dompelen in de wondere wereld van boeken, lezen en schrijven.

Lees meer »

46 jonge schrijvers lanceren Het Mysterie van de Vergeten Grot

Op 15 maaart lanceerden de leerlingen van het zesde leerjaar van de A.Rodenbachschool in Hove samen met mij hun jeugdboek 'Het Mysterie van de Vergeten Grot.' De 46 jonge schrijvers werkten enthousiast mee aan het verhaal toen ze in het tweede en derde leerjaar zaten. Ze zijn alvast supertrots dat het boek nu in de winkel ligt.

Lees meer »

Coverreveal 'Het Mysterie Van De Vergeten Grot' in samenwerking met de A.Rodenbachschool

Drie jaar geleden startte ik een schrijfproject op met de leerlingen van het tweede en derde leerjaar van de A.Rodenbachschool. De leerlingen brainstormden mee over  het verhaal. Op maandag 16 oktober mocht ik op school vertellen dat 'Het Mysterie Van De Vergeten Grot' eind februari 2024 in de winkels zal liggen! De leerlingen, die intussen in het zesde zitten, mochten mee de cover onthullen en zijn alvast dolenthousiast. Op 15 maart 2024 maken we er een groot feest van en stellen we samen het boek voor!

Lees meer »

Cover reveal Wereld Van Wanhoop

Eind februari verschijnt 'Wereld Van Wanhoop', het langverwachte vervolg op 'Wereld Zonder Water'. Ik ben alvast super tevreden over de cover, die perfect bij het eerste deel past!

Lees meer »

Over schrijven en promoten

Scifi auteur Vincent J. Dancet interviewde me voor zijn YouTube kanaal. Benieuwd waarom ik soms met deurbellen praat? Wat ik met Sneeuwwitje gemeen heb? Ik geef al mijn schrijf- en promotiegeheimen prijs. 

Lees meer »

Wat doe je als lezers een vervolg willen?

Die vraag was aanleiding voor het schrijven van dit kortverhaal. Enkele lezers vroegen een vervolg op 'De kilte van een zomernacht', terwijl voor mij alle losse eindjes aan elkaar geknoopt waren. Ik besloot aan hun vraag tegemoet te komen met een kortverhaal over de ouders van de geest Daniel. Tegelijk wilde ik dit kortverhaal schrijven zonder spoilers. Lees het hier en oordeel zelf! 

Lees meer »