Wie ben ik?

In 1984 besloten mijn ouders een uniek stuk te maken. Ik droomde als kind van een leven als actrice of zangeres, maar belandde uiteindelijk op een communicatiedienst. 

Ik groeide met de nodige horten en stoten op als de typische 'girl next door' in een klein dorp, terwijl ik hardnekkig probeerde om dat niet te zijn. Die horten en stoten zijn vaak inspiratie voor mijn verhalen. Ik noem mezelf een feministe met een zwakke plek voor verloren zaken. 

Waarom schrijf ik voor jeugd? Omdat jongeren alles zoveel intenser beleven. Liefde, plezier, verdriet…
Het lijkt me fantastisch om te kunnen bijdragen aan de leuke dingen in hun leven.

 

 

Mijn verhalen

  • "Mijn Dubbelleven” is mijn eerste verhaal. De inspiratie voor dit verhaal haalde ik uit een droom, toen ik vijftien was. Het schrijven van “Mijn Dubbelleven” was een project dat ruim tien jaar mijn leven beheerst heeft. Al moet ik toegeven dat ik af en toe eens een sabbatjaar inlaste.
  • Intussen ligt er een klein zusje klaar om het levenslicht te zien. “De kilte van een Zomernacht” is klaar voor publicatie. Voor dit verhaal vond ik een  liefdevolle adoptieouder: uitgeverij Ambilicious gaat met mij de uitdaging aan om er met veel liefde een echt boek van te maken. 
  • Intussen zit er al een nieuw verhaal in mijn hoofd en deels in mijn pen. "Zwartkapje en de wolven" wordt een duister sprookje met hedendaagse elementen. Wordt vervolgd.