Als vlinders dansen 

foto van vrouw die wegloopt

Elaine is net zeventien geworden.  Dirk is haar eerste grote liefde. Ze is ervan overtuigd dat dit voor altijd is. ‘s Nachts wordt Elaine echter geplaagd door mysterieuze dromen, die haar meenemen naar een negentiende-eeuws domein. Daarin speelt ze de rol van een adellijke jongedame,  gedwongen in een verstandshuwelijk met een graaf die haar vader kan zijn. Ze wordt waanzinnig verliefd op zijn zoon Cedric. De twee beginnen een stormachtige relatie, die uiteraard niet zonder gevolgen blijft…

Dromen zijn bedrog, zeggen ze.. Maar wat zal ze doen wanneer Cedric opnieuw haar pad kruist?

Recensies
PDF – 52,7 KB 398 downloads

Dit verhaal wordt momenteel herwerkt. 
Zodra er een datum is voor de release, lees je het hier. Enkele reacties van eerdere lezers vind je hier. 

Zwartkapje en de wolven

tekening van treurige vrouw

Interesse om te proeflezen? 

Ik kan altijd kritische proeflezers gebruiken. Wil je graag een van deze verhalen lezen en me je feedback bezorgen? Mail naar reactie@ingesleegers.be

'Zwartkapje en de wolven' wordt een sprookje met hedendaagse elementen, vandaar de titel. Wie een beetje van legendes houdt, weet dat het sprookje van Roodkapje jonge meisjes waarschuwt voor foute mannen. Ik vond het wel gepast om me daardoor te laten inspireren voor de titel van dit verhaal. 

'Zwartkapje en de wolven' gaat over opgroeien in een wereld vol gevaren. Niet alle wolven hebben tanden en grommen. Sommige zijn pluizig en liggen jankend aan je voeten, althans in het begin.
Dit verhaal gaat over jezelf weer oprapen en doorgaan. Bovenal gaat het over de kracht van vrouwen. De dames in mijn verhaal besluiten om niet te wachten op de prins op het witte paard, maar elkaar te redden. En vooral zichzelf. 

Ik werk momenteel naarstig aan dit verhaal. 
Hou deze pagina in de gaten!